O nama

ana fotka

Ana Mihelčić Šamec, ravnateljica

Dragi čitatelji,

s velikim ponosom predstavljamo Vam još jedan broj internetskog časopisa „Crv“. Nadam se da ćete u njemu uživati te sa zanimanjem čitati i pogledati fotografije aktivnosti naših učitelja i učenika.

Sa 7. razrednih odjela i 36 učenika, ubrajamo se u najmanju matičnu goransku školu. Nalazimo se u dolini rijeke Kupe i Kupice, uz samu granicu s Republikom Slovenijom na nešto više od 200 metara nadmorske visine.

Svake školske godine brojimo sve manji broj učenika i  bilo bi nam iznimno žao da se zatvori jedina odgojno-obrazovna institucija u okrugu Kupske doline koja pomlađuje sumornu stvarnost ovoga kraja. Događanja i aktivnosti u Školi ne manjka, a uglavnom su povezani s našim okolišem i zadatcima koje provodimo u njemu. Tema ovog broja je, stoga, dječja „Igra“ koja je sveprisutna u  ovoj Školi.

U velikome školskom voćnjaku, u školskome parku i na dječjem igralištu zadrugari i prirodnjaci provode niz aktivnosti koje nas pozivaju da izađemo te uz igru, smijeh i druženje pokušamo usvojiti nova znanja i vještine potrebne za život.