Uvodna riječ ravnateljice, Ane Mihelčić Šamec

ana fotka

Dragi čitatelji,
s velikim ponosom predstavljamo vam još jedan broj internetskog časopisa „Crv“. Nadam se da ćete u njemu uživati te sa zanimanjem čitati i pogledati fotografije aktivnosti naših učitelja i učenika.
Sa 7 razrednih odjela i vrlo malim brojem učenika, ubrajamo se u najmanju matičnu školu u Primorsko- goranskoj županiji. Nalazimo se u dolini rijeke Kupe i Kupice, uz samu granicu s Republikom Slovenijom na nešto više od 200 metara nadmorske visine.
U velikome školskom voćnjaku, u školskome parku i na dječjem igralištu zadrugari i prirodnjaci provode niz aktivnosti koje nas pozivaju da izađemo te uz igru, smijeh i druženje pokušamo usvojiti nova znanja i vještine potrebne za život.
Svake školske godine brojimo sve manji broj učenika i bilo bi nam iznimno žao da se zatvori jedina odgojno-obrazovna institucija u okrugu Kupske doline koja pomlađuje sumornu stvarnost ovoga kraja. Događanja i aktivnosti u Školi ne manjka, a uglavnom su povezani s našim okolišem i zadatcima koje provodimo u njemu. Tema ovog broja je „Broj“. Što broj predstavlja u našim životima? Ovisi li nam život o brojevima? Predstavlja li manji broj nešto manje vrijedno? Jesu li naši učenici opterećeni brojevima?
Zavirite li u naš časopis, pronaći ćete odgovore i razmišljanja naših učenika te njihove ,,igre brojevima“ . Nadam se da će vam se svidjeti!

Ana Mihelčić Šamec, ravnateljica